19 / 04 / 2024

Thodex mağdurları avukatından açıklama! 

Thodex mağdurları avukatından açıklama! 

Thodex mağdurları, avukatlarıyla beraber icra memurlarını alarak şirketin Kadıköy'de ofisine gitti. Thodex mağduru avukatı açıklamasında ofiste coinlerin saklandığı bir sistem odasının bulunduğunu dile getirdi. 



400 bin kişinin mağduriyetine neden Thodex soruşturmasında ilk haciz işlemi yapıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre; Thodex mağdurları avukat ve icra memurlarıyla birlikte firmanın Kadıköy'deki ofisine geldi. Çilingir yardımıyla ofisin kapıları açıldı. İcra memurları şirkete ait 3 araca el koydu. 

Yaşanan gelişme sonrası konuya yönelik açıklama yapan mağdur avukatı Sinan Keskin, şunları söyledi:

Thodex mağdurları avukatından açıklama! 

"Müvekkillerimin hak ve menfaatleri gereğince İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü'nün dosyasına istinaden firmanın Kadıköy'deki merkezinde uygulamış bulunmaktayız. Haciz işlemlerine istinaden içeride bulunan değerli eşya ve mallara haciz tutanağı düzenleyerek tesis ettik. İçeride çeşitli miktarlarda değerli eşyalar olduğunu gördük. Aynı zamanda coinlerin saklandığı bir sistem odası olduğunu gördük. Bunlar da haciz tutanağına geçirildi. Ayrıca şirket nezdinde bulunan 3 tane lüks araca haciz işlemi uygulandı. Biz bu süreçte mağdurların kayıplarının karşılanması konusunda başvurular yapmaya devam edeceğiz." 

Thodex’teki kripto paraların izleri bulundu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön