26 / 04 / 2024

THY'den öğretmelere ve bursiyerlere ucuz bilet fırsatı

THY'den öğretmelere ve bursiyerlere ucuz bilet fırsatı

THY ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle öğretmenlere ve bursiyerleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ucuz bilet fırsatı tanınacak.



Türk Hava Yolları ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle öğretmenlere ve ailelerine ucuz uçak bileti sağlanacak. Protokole göre Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı yurt içindeki resmi okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere ve yurt dışı öğrenime gönderilen bursiyerler ile eş ve çocuklarına indirimli uçuş fırsatı tanınacak. 

Söz konusu protokol Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın katılımlarıyla Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında gerçekleşen törende imzalandı. Törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 1416 sayılı Kanun kapsamında yaklaşık 51 ülkede 4 bin öğrenci bulunduğunu imzalanan protokolle bu öğrenciler ile eşleri ve çocuklarına hem yurt dışı uçuşlarda hem de yurt içi uçuşlarında yüzde 25 indirim ve 40 kilo bir bagaj desteği verildiğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön