28 / 03 / 2024

THY'den yeni yurt içi kampanyası! İşte son tarih

THY'den yeni yurt içi kampanyası! İşte son tarih

Türk Hava Yolları'ndan yeni bir yurt için kampanyası başlattı. İşte 6 Şubat-9 Nisan tarihleri arasındaki kampyanın detayları...



SINIRLI SAYIDA KOLTUK İÇİN GEÇERLİDİR

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 4-5 Ekim 2022 tarihleri aralığında satın alacakları biletler ile 6 Şubat 2023 – 09 Nisan 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edebilecektir. 

SADECE THY SEFERLERİ İÇİN GEÇERLİ

Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olan kampanyada , Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacaktır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön