25 / 04 / 2024

İKEA, babalar günü için 8 bin ürününü müşterilere sunuyor!

 İKEA, babalar günü için 8 bin ürününü müşterilere sunuyor!

Babalar Günü için, her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit hediye alternatiflerinin yanı sıra IKEA mağazaları, Babalar gününde ailece keyifli bir gün geçirmek isteyenler için de alternatif mekanlar arasında yer alıyor



İKEA, babaların tarzı her ne ise herşeyi kolayca bulabileceğiniz hediye seçenekleri ile sizleri bekliyor. İstyer ofiste malzemeleri, ister evde çalışma odası, ister bahçe gereçleri, ister mobilya... 


İKEA DAVE diz üstü bilgisayar masası veya Brada dizüstü bilgisayar desteğiyle evde çalışmayı seven babaların günlük hayatı kolaylaşıyor, onlara masa başı yerine istedikleri her alanda çalışma özgürlüğü sağlanıyor. 


Dilerseniz çalışma alanını renklendirerek babanıza güzel bir süpriz de hazırlayabilirsiniz. İKEA ürün gamında size ilham verecek birçok ürün ve örnek çalışma odasından babanıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Televizyon izlemeyi seven hatta kumandayı elinden bırakmayan babaları İKEA Flört kumanda çantası ile mutlu edebilir,tüm kumandaları  babaların elinin altına getiirebilirsiniz. 


TV’de maç keyfini yaşamak isteyen babalar içinse İKEA ‘nın ergonomik konforlu koltukları ve uzanma koltukları ile rahat puflarını tercih edebilirsiniz.


Bu yıl Babalar Günü için hediyenizi seçmeden önce size en yakın İKEA mağazasına uğrayın, binlerce çeşit hediye alternatifi arasından hem babanızın zevkine, hem de bütçenize uygun hediyeyi seçin.


Üstelik İKEA mağazalarında Axess’e özel İKEA Aile Kart sahiplerine 12 taksit ve 3 ay ekstre erteleme fırsatları sunuluyor. İKEA Aile Kartı olmayan İKEA ziyaretçileri, mağazalardaki Aile Kart başvuru noktalarından İKEA Aile kartlarına anında ve ücretsiz sahip olabilirler.




 


Geri Dön