20 / 04 / 2024

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...



Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur’un uluslararası satış ve pazarlama danışmanlığını verdiği, Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde yer alan Tiffany Offices projesi, bugün düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı. 

Türkiye’de üretelim ABD’de satalım…

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Türkiye, Lübnan VE BAE Küresel Elçisi Emel Onur toplantıda yaptığı konuşmada, "2006 beri Türkiye’den Amerika’ya gelen yatırımcılara vergi mevzuatı, emlak alım ve Amerika’da iş kurma konularında danışmanlık hizmeti veriyorum. Pek çok kişi Amerika’da iş kurmak istiyor ama nereden başlayacağını bilemiyor ve bu sürecin gerçekte olduğundan daha zor olduğunu düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Emel Onur, Dünya Bankası’nın yaptığı araştırmaya göre ABD’de yeni iş kurmanın Türkiye’ye göre beş kat daha kolay olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

"325 milyonluk nüfusu ve 20 trilyon dolarlık büyüklüğüyle ABD, dünyanın en büyük pazarlarındandır. Hane halkı yıllık geliri 59 bin doları aşıyor. Bu gelir dünyadaki en yüksek orandır. Tüketim malları pazar araştırması, ürün yeniliği, üretim, markalaşma ve pazarlama konularında da dünya lideri. Aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelmiş çok yetenekli iş gücü sunan bir ülke. Bu özellikleriyle hemen her ölçekteki şirket için büyüme fırsatları sunuyor. Bu amaçla Türk girişimcilere diyoruz ki; ‘Türkiye’de yapalım, üretelim, yaratalım, Amerika’ya satalım. Gelin işinizi Amerika’ya taşıyalım."

Florida Eyaleti cazip koşullar sunuyor  

Florida’nın uluslararası havaalanı, liman, karayolu ve demiryolu ağlarıyla ABD'den Avrupa ve Latin Amerika’ya dünyanın en gelişmiş taşıma sistemlerine sahip bir bölge olduğunu ifade eden Emel Onur, dünya çapında birçok şirketin bölgesel merkezlerine, uluslararası bankacılık ve 87 ülkeyi temsil eden konsolosluk birliğine sahip olmasının yanı sıra depolama, dağıtım ve üretim gibi başka tesislerin de  yer almasının Florida eyaletini yatırım için cazip kıldığına dikkat çekti. 

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Yatırım yapacaklara 30 yılı aşkın sürede bu ülkede yaşayan tecrübeli ve profesyonel ekiple danışmanlık verdiklerini belirten Onur, "ABD’de yatırım yapmak isteyenlerin merak ettiği diğer hususta yatırımlarını nerede yapacakları konusu. Çünkü Amerika’da eyalet sistemi var ve her eyaletin kendi vergi sistemi ile iş kurma mevzuatı farklı. Florida, Amerika’daki eyalet gelir vergisi almayan altı eyaletten biri. Bu yüzden son zamanlarda Türkler tarafından kurulan işyerlerinin çoğunluğu New York ve Los Angeles gibi popüler ama yüksek vergi alan eyaletler yerine, Florida, Texas ve Delaware gibi vergi avantajı olan eyaletlerde oluyor" diye konuştu.

2020 Sonu Teslim

Proje sahiplerinden Türkiye’nin en güvenilir ve güçlü şirketlerinden GNCR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Güçlü Gencer de konuşma yaptı. Gecer ise, "Yeni bir girişim, proje ya da şirket için bir adres ve ofis gerekli. Bu nedenle Tiffany ofisleri projesine başladık. Amerika’da bir ofis açmak isterseniz ya bir ofis binasını tümünden satın alacaksınız ki bu çok yüksek yatırım gerektiriyor ya da ofis kiralayacaksınız ki bu da ağır kontrat koşulları içeriyor. 

Bölgenin son dönemde Türk yatırımcılar için cazip hale gelmesinden dolayı satılık bireysel ofis bulmak neredeyse imkânsız. Tiffany Office projemiz ile bu ihtiyacı karşılamayı amaçlıyoruz. Projemiz, Florida Eyaleti’nin West Palm Beach’te bölgenin kuzey, güney rotasındaki başlıca ulaşım damarlarından biri olan I-95 otoyolu çıkışına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor. 16 metrekare ile 42 metrekare arasında değişen 27 iş yerinin olacağı projemizde ofisleri yeni işletmelerin ihtiyacına cevap verecek şekilde, detaylı ve özenli bir renovasyonla 2020 sonu tamamlayarak sahiplerine teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Projenin satış ve pazarlama danışmanlığını yürüten Emel Onur, konuşmasının devamında işini, ürünlerini ve hayallerini Amerika’ya taşımak isteyen Türk girişimciler için başlangıç noktası olacak Tiffany Offices’ten ofis alacak yatırımcılara; şirket kurulumu, bankada hesap açılımı, göçmenlik ve benzeri ek hizmetler de sunacaklarını söyledi.

Tiffany Offices’ten ofis alanların; gerekli şartları sağlaması halinde son yılların gözde vizesi olan E-2 vizesine başvurabileceğini, E-2 vizesi alanların da ABD’de aileleriyle birlikte yaşam, eşlerinin çalışma, çocuklarının da eğitim hakkı elde ettiğini belirterek işlerini, ürün ve hizmetlerini dünyanın en büyük pazarına açarak ailelerine de yeni bir yaşam sunabileceklerini belirtti.  

 

Web: http://tiffanyoffices.com/


Geri Dön