25 / 04 / 2024

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.



TikTok, Facebook ve Instagram’dan sonra Snapchat ile de rekabet etmek için adımlar atmaya başladı. TikTok kullanıcıları,  “Yakında” özelliği sayesinde çevrelerinde olan ilginç olayları takip edebilecek.

Kullanıcılar, çevrelerinde olup bitenleri takip edebilmek için sosyal medya uygulamalarında daha çok vakit geçiriyor. Bunun avantajını kullanan Snapchat, uzun zamandır Amerika'da en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olarak dikkat çekiyor.

TikTok, akış için Yakında sekmesi oluşturacak!

TikTok, günümüzde kullanıcılarına "Sizin İçin ve Takip Ediliyor" isimlerinde iki farklı akış sunuyor. "Sizin İçin" adı verilen akışta uygulamanın önerdiği videolar yer alıyor, "Takip Ediliyor" sekmesinde ise takip ettiğiniz kişilerin paylaşımları yer alıyor.

TikTok, uygulamaya yeni akış sekmesi eklemeye hazırlanıyor. TikTok Sosyal medya danışmanı Matt Navarra, "Şirket, yeni bir akış özelliği için denemelere  başladı. Yeni özellik adından da anlaşılacağı üzere yakınınızdaki olaylara hakim olmanızı kolaylaştıracak. Bu sayede kullanıcılar daha fazla yeni yerler keşfedebilecek" sözlerine yer verdi.


Geri Dön