20 / 04 / 2024

TİMKODER Tema Banyo’yu ziyaret etti!

TİMKODER Tema Banyo’yu ziyaret etti!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, Beylikdüzü fabrikasının kapılarını Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) üyelerine açtı.



Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı UNICERA sırasında hem Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği’ni (TİMKODER)  ağırladı hem de fabrikasının kapılarını sektöre açtı. 


Tema Group Yönetim Kurulu adına Sami Uyanık ve Genel Koordinatör Oğuz Odabaşı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda TİMKODER Başkanı Yunus Altı ve dernek üyeleri, fuarda Tema Banyo’nun 400’e yakın yenilikçi ürününü yakından inceleme fırsatı bulurken ardından grubun fabrikasını ziyaret etti. Organizasyon düzenlenen plaket töreninin ardından tamamlandı.


Kalitenin artırılması sektörün görevi..!


Fabrika ziyareti sonrası açıklama yapan Tema Group Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, yapı malzemelerinde ürün ve hizmet kalitesinin önemine dikkat çekti. Odabaşı, kalitenin artırılması ve tüketicinin bilinçlenmesinin tüm sektörün görevi olduğunu vurguladı. 


Tema Banyo’nun da ‘Tema Banyoyu Tamamlar’ sloganı ile sektörde güçlü bir yer edindiğini hatırlatan Odabaşı, “Türkiye’de sayıları bini aşan bayimizle yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz. 2015 yılında da büyüme hedeflerimiz yüksek ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan’daki yatırımlarımıza yenilerini eklemeyi planlıyoruz” dedi. 


TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Altun da Tema Banyo’ya ev sahiplikleri için teşekkür etti. Altun, “35 bin metrekare alana yayılan, son teknolojinin kullanıldığı, büyük yatırımların yapıldığı böylesi bir tesisi keşfetmekten şahsım ve sektörümüz adına büyük gurur duydum” değerlendirmesini yaptı.



Geri Dön