29 / 03 / 2024

Timur Gayrimenkul'ün Nef 87 Kemerburgaz projesi için ön talep toplanıyor!

Timur Gayrimenkul'ün Nef 87 Kemerburgaz projesi için ön talep toplanıyor!

Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef 87 Kemerburgaz henüz satışa çıkmadı. Proje için ön talep toplanıyor. Nef 87 Kemerburgaz adını konut sayısından alıyor...



12 bin 553 metrekare inşaat alanına sahip olan Nef 87 Kemerburgaz, Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi. Merkez Mahhalesi, Camii Sokak, No:4 Göktürk Eyüp'te yükselen Nef 87 Kemerburgaz'ın yapımına Haziran 2009'da başlandı.

Haziran 2011'de teslim edilmesi hedeflenen Nef 87 Kemerburgaz projesi, adını konut sayısından alıyor. 87 konuttan meydana gelen Nef 87 Kemerburgaz'da 1+1'den 5+1 dublekse kadar alanları 87 ile 263 metrekare arasında değişen konutlar yer alıyor.

Patentli bir NEF keşfi olan Foldhome, NEF 'in her projesinde olduğu gibi NEF 87 Kemerburgaz 'da da yer alıyor.   Küçülen dünyada büyük çözümler yaratma ve efektif yaşama sanatını en iyi şekilde kullanma fikriyle, düşük maliyetler ve kolay ulaşılabilir hizmetler sunan Foldhome, yaşamı kolaylaştırıyor.

Nef 87 Kemerburgaz'da Misafir Odaları, Açık Parti Alanı, Playstation Odası, Party ve Karaoke Odası, Sinema Odası, Resim Odası, Business Odası, Gusto Odası, Teras Bahçesi, Teras Jakuzi ,Açık Hava Sinemesı, Gökyüzü Gözlem Odası, Açık Barbekü Alanı, Kiralık Vespa gibi FoldHome üniteleri bulunuyor.

5 katlı tek bloktan meydana gelen proje henüz satışa çıkmadı. Önümüzdeki günlerde satışa açılması beklenen Nef 87 Kemerburgaz  için ön talep toplanıyor.

Timur Gayrimenkul'ün Nef 87 Kemerburgaz projesi, Tago Mimarlık, Tatsuya Yamamoto – Gökhan Aktan Altuğ imzası taşıyor.

www.nef.com.tr  
0 212 325 11 11


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön