27 / 04 / 2024

TMSF, Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

TMSF, Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'ya ait 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 



TMSF, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'ya ait 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.  Düzce Merkez'de yer alan gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 1 milyon 450 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 2 milyon TL olarak belirlendi.


TMSF, Ensar Gıda nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

1-ENSAR GIDA SANAYİİ VE TİCARET PAZARLAMA TİCARET  LİMİTED ŞİRKETİ’ne ait  Beyciler Mahallesi, Akçakoca Yolu üzeri, No: 134 Düzce adresinde bulunan aşağıda tablo halinde listesi yapılan dört adet taşınmaz birlikte,  aşağıda ve ŞARTNAME’de yazılı usül ve şartlarla TOPLAM 7.261.270,00 TL (KDV HARİÇ) satışa çıkarılmıştır. Taşınmazlar ile birlikte Isıtma-Soğutma sistemi, Jenaratör, Güvenlik sistemi, Alarm sistemi, Yangın söndürme sistemi, Market demirbaşları, Ofis demirbaşları ve Düğün salonu demirbaşları da ihale bedeline dahildir. Teklifler tüm bağımsız bölümler ve demirbaşları kapsayacak şekilde verilecek bağımsız bölümler ve demirbaşlara ayrı ayrı verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
2-İhale Teklif Alma Yöntemi ile başlatılacak, gerekir ise pazarlık ve açık arttırma usulü ile sonlandırılacaktır. Teklifler aşağıda yazılı adrese 30.05.2018saat 17.00’ye kadar belge asılları ibraz edilmek kaydıyla yazılı olarak posta, mail veya elden yapılacaktır.
3-Verilecek teklif mektupları İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup; tekliflerin kabulü, reddi, teklif sahiplerinin pazarlık için çağrılması, hangi tekliflerin çağrılacağı, birden çok sayıda teklif olması halinde, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihaleyi yapma veya yapmama yetkisi satış komisyonundadır. Açık arttırma usulü ile satışa karar verilmesi halinde 07.06.2018 tarihinde saat 14:00 te aşağıda yazılı adreste açık artırma yapılacaktır.
4-Satış usul ve esaslarına ilişkin ŞARTNAME bedeli karşılığında aşağıda yazılı adresten imza karşılığı temin edilebilir.  İhaleye iştirak edecek olanlar şartnameyi almış ve kabul etmiş sayılır.
5-İhaleye iştirak edeceklerin ŞARTNAME’de yazılı (Madde:4) belgeleri ibraz etmeleri zorunludur;
6-Taşınmazlar ile ilgili bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Taşınmazların iştirakçiler tarafından görüldüğü kabul edilir. Randevu alınarak taşınmaz görülebilir.
7-Taşınmazların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
8-İhale,  İhale Kanunu’na ve İcra ve İflas Kanunu’na tabi olmayıp, satış komisyonu ihale usulünü belirlemekte, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
9-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ŞİRKET tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
10-İhale tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde ihale bedelinin % 5 i oranında kaparo, ihalenin kesinleştiğinin  ihale alıcısına bildirildiği tarihten itibaren İhale bedelinin kalan kısmı  5 (beş)  iş günü içinde nakden ve defaten ŞARTNAME’DE YAZILI Şirket hesabına yatırılır.
11-İhalenin yapılması/yapılmaması, taşınmazların teslimi, ihale bedelinin ödenmesi, ödenmediği taktirde diğer bir iştirakçiye teklif verilmesi hususları ŞARTNAME’de yazılı usul ve şartlara tabidir. Bu hususlara satış komisyonu karar verir.


Geri Dön