20 / 04 / 2024

TMSF, Sesli Tekstil'in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

TMSF, Sesli Tekstil'in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye ait 28 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.



 

TMSF, Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Uşak'ta bulunan 28 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Sesli Tekstil in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

TMSF, Sesli Tekstil in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

Gayrimenkullerin satışı için;                                                                                   

1-Teklif alma toplantısı TURYAP UŞAK firması tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi, Merkez/Usak adresinde bulunan Ramada Otel Üst Salonunda 02 Ağustos 2018 Perşembe günü yapılacaktır.
2-Taşınmazların ihalesi saat 10:00'da başlayacaktır.
3-Teklifler, toplantı sırasında açık artırma yöntemiyle alınacaktır.
4-Açık Artırma toplantısına katılacaklar her bir taşınmaz için katılım teminatı olarak 2.000.-TL’nı TURYAP UŞAK firmasının Ziraat Katılım Bankası Uşak Şubesi nezdindeki TR74 0020 9000 0033 1144 0000 01 IBAN numaralı TL hesabına ihale saatinden önce yatırması gerekmektedir.
5-Satış şartnamesi ve gayrimenkuller hakkında ayrıntılı bilgi tmsf.org.tr / [email protected] adreslerinden veya aşağıdaki başvuru adresinden temin edilebilecektir.
6-Açık teklif alma toplantısına katılanlar şartnameyi okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.
7-Taşınmazlar hakkında internet sitelerindeki tanıtım veya broşür, katalog, kitapçık ve ilanlarda verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
8-Taşınmazların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü   masrafları ile vergi, resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler alıcıya aittir.
9-SESLİ A.Ş., 2886 sayılı yasaya tabi olmadığından, ihalenin yapılıp yapılmamasında veya dilediğine yapılmasında serbesttir.
10-İhale üzerinde kalan ihale alıcısının Sesli Tekstil San. ve Tic. A.Ş. tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde muhammen bedel üzerinde teklif verilmiş olmak kaydıyla Sesli Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’nin ikinci en yüksek teklifi veren alıcıya teklifte bulunabilir.


Geri Dön