23 / 04 / 2024

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Vural Plastik in Adana daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

1. İhale, Teklif Alma Yöntemi ile yapılacaktır. Teklif ve Teklif ve Taahhütname Formu’nun imzalı asılları TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU’nun Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe/İSTANBUL adresine son teklif verme günü ve saatinde olacak şekilde elden verilecek ya da posta ile gönderilecektir. Tekliflerin takibi için tekliflerin yazılı olduğu Teklif ve Taahhütname Formu’nun TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Dairesi Başkanlığı’nın 0(212) 275 30 26 numaralı faksına çekilmesi gerekmektedir. Teklif verme gününün ve saatinin bitiminde muhammen bedelin üzerinde olmak şartıyla verilen en yüksek teklif sahibine teklifin Şirket Yönetim Kurulunda onaylanmasını müteakip taşınmazlar satılacaktır.  

2. Son teklif verme günü ve saati 12.02.2021 saat 17.00’dır.

3. Taşınmazlar 0 (530) 416 58 72 numaralı telefondan randevu alınarak hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında görülebilecektir.  
4. Satış koşulları ve satışa sunulan taşınmazlar hakkında daha ayrıntılı bilgi ŞİRKET’in belirlediği adresten ve aşağıdaki irtibat kurulacak kişiden temin edilebilecektir.

5. Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ŞİRKET’in ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.

6. Taşınmazlarla ile ilgili bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
 
7. Taşınmazların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları, vergi resim harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler alıcıya aittir.

TMSF, Vural Plastik in Adana daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

8. ŞİRKET, Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

9. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ŞİRKET tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.

10. Teklifi kabul edilen isteklinin ŞİRKET tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde ŞİRKET, ikinci en yüksek teklif sahibinden taşınmazları satın almasını isteyebilir.
 

Vural Plastik ve Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İrtibat Adresi: .H.S.Organize Sanayi Bölgesi Seyhan Cad. No:2 Sarıçam/ADANA

 

Tel         : 0 (322) 441 08 10-11-12

 

İrtibat Kurulacak Kişi:

Hidayet ACAR – Şirket Finans Müdürü

Tel         : 0 (530) 416 58 72


Geri Dön