28 / 03 / 2024

TOGG’da yenilik! Sadece 25 dakikada şarj ediliyor…

TOGG’da yenilik! Sadece 25 dakikada şarj ediliyor…

Sözü edildiği ilk günden beri Türkiye’nin merak beklediği TOGG’da yenilikler devam ediyor. TOGG sadece 25 dakika şarj ediliyor olacak.



TOGG'un "Yeniliğe Yolculuk" hedefinin çekirdeği olan doğuştan sürdürülebilir Gemlik Tesisi'nde seri üretim için çalışmalar büyük bir özveri ve hızlılıkla devam ediyor.


Geçtiğimiz haftalarda deneme üretimine başlanan o otomobil, TOGG'un Twitter hesabından bir paylaşımda bulunuldu. TOGG’un işlevine dair yapılan paylaşımda, Gemlik Tesisi'ne bir TruGo şarj cihazının kurulduğu müjdelendi.
Şarj edilen TOGG'un yer aldığı bir videoyla yapılan Twitter paylaşımında, şarj cihazlarının, kesintisiz sürücü deneyimi tasarlamak için test etmeye başlandığı yer aldı.


TOGG Trugo markasıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) yaptığı başvuru neticesinde şarj ağı işletmeci lisansını almıştır.


Şirketin, Trugo ile 81 ilde 600’ün üzerinde lokasyonda 1.000 yüksek performanslı şarj cihazı (DC) kurma hedefiyle çıktığı yolda şarj ağı işletmeci lisansı için yaptığı başvuru kabul edilmiştir.
 


Geri Dön