28 / 03 / 2024

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili olan T10X, satışa sunulacak ilk model olması nedeniyle büyük bir ilgi gördü. Son açıklamaya göre, ön siparişlerdeki yoğun ilgi nedeniyle teslim edilecek otomobil sayısı 12 binden 20 bine çıkarıldı ve çekiliş tarihi 29 Mart'a kadar uzatıldı.



TOGG un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

İlk yıl hedef 28 bin adet yerli otomobil

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, kullanıcıların yoğun talebi üzerine Markanın T10X modeli için düzenlenecek çekilişte teslim edilecek adet sayısını 8 bin arttırdığını duyurdu. Karakaş, "Kullanıcılarımızın isteklerini önemsedik ve 2023 yılında teslim edeceğimiz akıllı araçlarımızın da ağırlıklı olarak kullanıcılarımız tarafından satın alınmasını hedefledik" dedi. Başlangıçta 12 bin adet olarak belirlenen 2023 teslimatı, 8 bin adet artırılarak toplamda 20 bin adete çıkarıldı.

TOGG CEO'su, Gemlik Teknoloji Kampüsü'nün insan kaynağı, teknik altyapı ve kapasitesinin, beklenmedik durumlar olmadığı sürece mobilite sektörü tedarik zincirini olumsuz etkilemeyecek seviyede olduğunu belirtti. Toplam üretim miktarının ilk yılında 28 bin adede ulaşacağı öngörülüyor.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

TOGG'dan bir rekor daha! İşte son tarih!

Togg’a 30 saatte inanılmaz sipariş! Önce hangi Togg teslim edilecek?


Geri Dön