19 / 03 / 2024

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili olan T10X, satışa sunulacak ilk model olması nedeniyle büyük bir ilgi gördü. Son açıklamaya göre, ön siparişlerdeki yoğun ilgi nedeniyle teslim edilecek otomobil sayısı 12 binden 20 bine çıkarıldı ve çekiliş tarihi 29 Mart'a kadar uzatıldı.



"Yoğun ilginiz için teşekkür ediyoruz ve çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkarıyoruz" açıklamasını TOGG  sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı.

Türkiye'nin yerli otomobil üreticisi TOGG, ilk kez ürettiği elektrikli otomobil modeli T10X ile otomobil dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Ön siparişlerde gösterilen büyük ilgi, TOGG'un başarısını gösteriyor ve üretim kapasitesi artırılarak taleplerin karşılanması hedefleniyor.

TOGG, T10X adlı akıllı cihazı için başlattığı ön sipariş kampanyasında beklenenin üzerinde bir talep aldı. Şirket, açıklamasında 7 gün içinde 100 bin ön siparişe ulaştığını duyurdu.

Bu başarı üzerine TOGG, önceden belirlenen 12 bin adetlik teslimat sayısını 20 bine çıkardı. Ayrıca, ön sipariş için belirlenen son tarihin 27 Mart olduğu açıklaması bir gün öne çekilerek 29 Mart olarak güncellendi.

T10X modeli için ön sipariş süreci devam ederken müşteriler, ön ödeme için banka yoluyla e-Cüzdan'a yapacakları transferleri, 27 Mart 2023 saat 17.00'ye kadar yapabilecekler. Aynı gün saat 22.00'de sipariş sistemi kapatılacak ve bu tarihten sonra yeni siparişler kabul edilmeyecek.

TOGG un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

20 bin kişi yedek listede

TOGG, dijital çekiliş tarihini 29 Mart olarak belirlediğini duyurarak heyecanlandırdı. Çekilişte şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi de yedek liste oluşturacak. Eğer 2023 yılında teslimatlarda iptaller yaşanırsa, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Yedek listeden asıl listeye geçemeyen kullanıcılar için TOGG  yeni paket ve konfigürasyon seçenekleri sunacak. Böylece 2024 yılı ocak ayından itibaren T10X siparişi verebilecek. Yedek listeden sipariş verenler, herhangi bir çekilişe girmeden akıllı otomobillerini 2024 yılı haziran ayına kadar teslim alabilecekler.

Asıl ve yedek listede bulunmayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeleri hesaplarına iade edilecek. TOGG'un bu yeni gelişmesi, otomobil severler için heyecan verici bir fırsat sunuyor.

 


Geri Dön