18 / 04 / 2024

TOGO kulelerinde yıkım başlıyor mu?

TOGO kulelerinde yıkım başlıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin "Dert TOGO kulelerine ruhsat almak değil Mansur Yavaş'ı görevden almaktı" dedi. Yavaş, TOGO kulelerinin kısmen yıkılacağını söyledi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdiye kadar yaptıkları ve yapamadıkları icraatlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri'ne ilişkin de konuştu. "Dert TOGO kulelerine ruhsat almak değil Mansur Yavaş'ı görevden almaktı" diyen Yavaş, konuyla ilgili şunları söyledi: 

TOGO kulelerinde yıkım başlıyor mu?

"Bizim hakkımızda irtikap şikayeti verildi. Dilekçeyi verdiler. Savcılık yazı yazdı mahkemeye. Bu konuda Sinan Aygün'ün zararı var mıdır diye sordu. Yok cevabı geldi. Sonuçta şu anda Yargıtay kesin kararı verdi. Kararda normalde 20 bin metrekareye inşaat yapılması gerekirken yapılan inşaat 120 bin metrekare. Bizim belediyede para, hatır geçmez. Kanun neyse odur. Hodri meydan beni mahkemeye versin. Hangi siyasilerle yanyana gelmiş, kimlerle trafiğe girmiş, hangi mahkeme ve savcılarla trafiğe girmiş. Şimdi artık bunlar telefon kayıtlarından tespit ediliyor. TOGO kuleleri Ankara'nın ciğerine saplanmış hançerdir. Şu bölümler tamamen yıkılacak. Beni görevden almak için tezgah kurulmuştu. O tezgah patladı." 

TOGO kulelerinde son durum ne?


Geri Dön