26 / 04 / 2024

TOKİ, 168 Maşuk konutunu satışa çıkardı!

TOKİ, 168 Maşuk konutunu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 107'si alt gelir grubu olmak üzere toplam 168 Maşuk konutu için satış kararı aldı. Başvurular 23 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında yapılabilecek!




TOKİ'den yapılan duyuruya göre, Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş.'nin Şanlıurfa şubeleri tarafından 23 Kasım-04 Aralık 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Orta gelirliler için satışa çıkarılan 61 konutun tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak açıklandı. 


Şanlıurfa Maşuk "Alt Gelir Grubu Konut Projesi" kapsamındaki 107 konutun satışları da aynı tarihler arasında T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilecek. 


TOKİ duyurusuna göre, proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda "Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası" 11 Aralık 2015 tarihinde çekilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde "Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası" çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.


Şanlıurfa/ Hizmet


 


Geri Dön