19 / 04 / 2024

TOKİ 8 ildeki 5 bin 166 konutu teslim ediyor!

TOKİ 8 ildeki 5 bin 166 konutu teslim ediyor!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 420 konutun da yer aldığı 8 ildeki toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor..



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 8 ilde toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor. Teslim edilecek konutlar Erzurum, Kocaeli, Manisa, Karaman, Konya, Gaziantep,  Ankara  ve İstanbul'da yer alıyor. 

Vatan Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 81 ilde konut üretimine hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek, "Dar gelirli vatandaşlarımız için konut inşa ederken bir yandan da konutlarımızın teslimlerini yapıyoruz. Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarını istiyoruz" dedi. 

Kayaşehir hazır

İstanbul Kayaşehir'de geçtiğimiz yıl kura çekilişi yapılan 420 konutun inşaatı tamamlandı. Konutlar 27 Nisan'a kadar teslim edilecek.

Mamak'ta 509 konut teslim edilecek

Ankara Mamak’ta Gülseren Mahallesi üçüncü etaptaki 509 adet konutun teslimleri 25 Nisan’a kadar tamamlanacak.

TOKİ Başkanı Turan, "Erzurum Palandöken’deki kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabında da 594 konutumuzu 30 Nisan’a kadar teslim edeceğiz" dedi. 

Sevinçten güç aldıklarını ifade eden Turan, "Milletimizin sevinç gözyaşları, o mutluluk, bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Bu sevinçten güç alıyoruz. Bu motivasyon ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağ Mahallesi’nde 998 adet konut, camii ve ticaret merkezinden oluşan proje ile Konya Meram’daki 509 adet konutu 30 Nisan’a kadar teslim edecek. 

Karabük Merkez’de 700 konut 27 Nisan’a kadar teslim edecek olan TOKİ, Hatay Reyhanlı’da 414 konut 20 Nisan’a kadar hak sahiplerine verecek. 

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil’deki projesinde yer alan 466 konutta teslim süreci tamamlanmak üzere.

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra’daki 301 konutunun 95’i teslim edildi. Kalan 206 konutun teslimi devam ediyor. Manisa Demirciler’de ise 255 konutun teslimleri yapıldı.

TOKİ Kayaşehir 420 konut projesinde teslimler başladı!
 


Geri Dön