26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara projeleri için start verdi! 1.048 yeni konut geliyor!

TOKİ Ankara projeleri için start verdi! 1.048 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da da 2 yeni projede 1.048 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ)  Ankara  Gölbaşı ve Çubuk ilçelerinde inşa edeceği yeni projeler için ihale tarihleri açıklandı.

Ankara TOKİ projeleri kapsamında Gölbaşı Gerder Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 545 konut ve 18 dükkanlı ticaret merkezinin ihalesi 24 Ağustos'ta, Çubuk'ta hayata geçirilecek olan 503 konut ve 12 dükkanın ihalesi de 26 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara projeleri için start verdi! 1.048 yeni konut geliyor!

Yatay mimariyle yükselecek olan Ankara Gölbaşı projesinde konutların yükseklikleri zemin+3 olarak belirlendi. Hayata geçirilecek olan projeyle sosyal donatıları, spor ve oyun alanı, parkı ve peyzajıyla yeni bir yaşam alanı oluşturulmuş olacak.

Toplamda 503 konutun inşa edileceği Ankara Çubuk projesinde ise "mahalle kültürünün yaşatılması" hedefleniyor. Esnafla vatandaşın iç içe olması hedeflenen projede, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar ile ahşap görünümlü cephe kaplamalara yer verilecek.


Geri Dön