24 / 04 / 2024

TOKİ Çanakkale İlk Evim kuraları çekildi!

TOKİ Çanakkale İlk Evim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çanakkale İlk Evim projesi kapsamında 1.290 konutun kura çekilişi yapıldı.



Çanakkale'de, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sosyal Konut Projesi kapsamında toplamda 1290 konut için kura çekimi yapılarak, hak sahipleri belli oldu.
 
Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ ortaklığıyla yürütülen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, toplamda 1290 konutun hak sahipleri için kura çekimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TOKİ Çanakkale İlk Evim kuraları çekildi!

Verilen detaylara göre, söz konusu kura çekilişine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Merakla beklenen program saygı duruşunda bulunulmasından sonra İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, daha sonra TOKİ tarafından hazırlanan kısa Film izletildi.


Geri Dön