28 / 03 / 2024

TOKİ Çeşme Alaçatı Konutları satışa sunuldu!

TOKİ Çeşme Alaçatı Konutları satışa sunuldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TOKİ tarafından İzmir Çeşme Alaçatı'da inşa edilen toplu konutlar hakkında konuştu. Hotar, sonda gelinen projenin satışa sunulduğunu belirtti.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TOKİ'nin Çeşme Alaçatı'da yaptığı toplu konutların satışa sunulduğunu bildirdi. 


Hotar, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ'nin Çeşme Alaçatı'da gerçekleştirdiği konut projesinde sona gelindiğini belirtti. 


Konutların, ödeme şartları ve düşük taksit imkanıyla vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını vurgulayan Hotar, şunları kaydetti:"TOKİ'nin Çeşme Alaçatı'da yaptığı toplu konutlar satışa sunulmaya başlandı. Projede gelir durumuna göre 2 oda bir salon ve 3 oda bir salon evler yapıldı. Fiyatlar ve taksitler konusunda bir sıkıntı yaşanmaması için bir indirime daha gidildi. Böylece bin 700 lira olan ev taksitleri bin 307 liraya, 831 lira olanlar ise 668 liraya çekildi." 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme Belediyesi ve Mimarlar OdasTnın toplu konut projesini mahkemelere taşıdığını aktaran Hotar, birçok engellemelere rağmen İzmirlilerin yıllardır hayalini kurduğu evlerin satışa sunulduğunu kaydetti. 


Her zaman İzmirlilerin yanında olduklarını vurgulayan Hotar, "AK Parti olarak hiçbir ayrım yapmadan vatandaşımızın hayrına olan tüm işlerin arkasında olduk. Birçok vatandaşımız bu projeyle ev sahibi olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Aliağa Ekspres Gazetesi


Geri Dön