19 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge başvuru şartları!

TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge başvuru şartları!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge'de aylık 204,69 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge başvuru şartları...



Çorum Merkez 1. Bölge'de yer alan 1 adet daire alt gelir grubu kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından kura yöntemiyle satılıyor. 


Çorum Merkez 1. Bölge  TOKİ  başvuru dönemi yarın başlayacak. Başvuruların 31 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede daire fiyatı 38 bin 845 TL olarak belirlendi. 


TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge Konutları satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin tüm yetkili şubeleri yürütüyor. Projede 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Dairelerin 65,10 metrekarelik 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge'de 2 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.


TOKİ Çorum Merkez 1. Bölge başvuru şartları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Çorum il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Çorum il nüfusuna kayıtlı olması,

3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulün olmaması ,

5- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

6- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)

7- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön