25 / 04 / 2024

TOKİ, Eskişehir Yenidoğan’daki 5 gayrimenkul satıyor!

TOKİ, Eskişehir Yenidoğan’daki 5 gayrimenkul satıyor!

TOKİ, Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan’da 5 parseli satışa çıkarıyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon olan parsellerin 4’ü konut, 1’i iş merkezi alanı olarak satışa çıkarılacak.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 18 ilde 81 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa sundu. Taşınmazlar, 420 milyon 440 bin 432 lira 25 kuruş muhammen bedelle açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Satışa sunulan taşınmazlar arasında Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan mahallesinde 5 parsel de bulunuyor. Yenidoğan’da satışa çıkarılan parsellerin toplam muhammen bedeli ise 37 milyon 62 bin 965 lira olarak açıklandı. Eskişehir’de 4 parsel konut ve 1 parsel merkezi iş alanının satışı yapılacak.


Müzayede, 11 Ağustos 2016'da TOKİ'nin  Ankara  Bilkent’teki merkezinde ve TURYAP Genel Müdürlüğü Müzayede Salonu'nda (İstanbul) saat 13.30'da yapılacak. Taşınmazların tamamı için peşin teklif alınacak. Taşınmaz listesinde vade seçeneği bulunan taşınmazlar için ise vadeli teklif de alınacak. Sadece peşin teklif alınan taşınmazların satışı peşin olarak, hem peşin hem vadeli teklif alınan taşınmazların satışı ise peşin veya vadeli olarak yapılacak. 




2 Eylül Gazetesi


Geri Dön