25 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Beykent başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Gaziantep Beykent başvuruları için gerekli belgeler!

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları başvuruları 20 Nisan 2015 tarihinde başlayacak. İşte TOKİ Gaziantep Beykent başvuruları için gerekli belgeler...



Daire fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında farklılık gösteren  TOKİ  Gaziantep Beykent başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Projede aylık taksitler 341 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Başvuruları 20 Nisan ile 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan TOKİ Gaziantep Beykent 'te yer alan 888 adet alt gelir grubuna özel olarak konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. 


TOKİ Gaziantep Beykent ödemeleri kapsamında yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Gaziantep Beykent TOKİ başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. Karataş Şubesi aracılığıyla yapılabilecek. Proje 75,09 metrekare olarak tasarlanan 2+1 dairelerden oluşuyor. 


TOKİ Gaziantep Beykent başvuruları için gerekli belgeler!

1-) Nüfus Cüzdanı fotokopisi,


2-) Hane halkı gelirinin en fazla net 3 bin 200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,


- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)


-  Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,

Ayrıca,


- Şehit aileleri, terör, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “belgeyi”


- Engelli vatandaşlarımızın, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz etmeleri gerekiyor. 


- Başvuru formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak bankaya teslim edildiğinde başvuru yapılabiliyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön