20 / 04 / 2024

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Erzincan Tercan'da yer alan 55 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler...



TOKİ Erzincan Tercan'da 74,76 metrekare büyüklükte 2+1 konutlar ve 110,14 metrekare büyüklükte 3+1 konutlar yer alıyor. Projede 325 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Satış ve başvuru işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Tercan şubesinin yürüteceği  TOKİ  Erzincan Tercan Konutları fiyatları 66 bin 573 TL'den başlıyor, 115 bin 304 TL'ye kadar ulaşıyor.


TOKİ Erzincan Tercan'da 120 ay ya da 180 ay vade fırsatı sunuluyor. Toplam 55 konutun açık satış usulüyle satıldığı projede 7 bin 989 TL peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Erzincan Tercan başvuru süreci 19 Ekim ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede teslimler sözleşme tarihi itibariyle eş zamanlı olarak gerçekleşecek. 


TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler!

2+1 alt gelir grubu konutlar için; 

1- Satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. 

2- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200.-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her

türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200.-TL olması gerekmektedir.)

3- Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200.-TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

4- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

5- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri ibraz edeceklerdir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön