24 / 04 / 2024

TOKİ Hatay İskenderun Konutları'na yoğun talep!

TOKİ Hatay İskenderun Konutları'na yoğun talep!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1000'in üzerinde konut inşa edecek. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.



TOKİ Hatay'ın İskenderun ilçesinde yeni projesine başlayacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, proje ile ilgili bilgi verdi. 


TOKİ'nin çalışmalara başladığını söyleyen Dingil, ''TOKİ'nin İskenderun'a yapılması noktasında büyük gayretler gösterdik.  TOKİ  yapımı için vatandaşlarımızdan büyük bir talep alındı. TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından yüklenici firma çalışmalarım hızlı bir şekilde sürdürüyor. İskenderun halkının yıllardır beklediği proje hayata geçiyor. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Görüldüğü üzere çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. TOKİ yeri çok güzel. İlk etapta 1000'in üzerinde konut yapılacak. Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilecek TOKİ konutları son derece modem ve güzel olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje İskenderun'da gerçekleşecek. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu" diye konuştu. 




Antakya Zafer Gazetesi


Geri Dön