24 / 04 / 2024

TOKİ heyeti Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Basın Sitesi'ni ziyaret etti!

TOKİ heyeti Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Basın Sitesi'ni ziyaret etti!

TOKİ'den gelen heyet Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri ve İmar Müdürlüğünde gerekli çalışma tetkikleri yaparak incelemelerde bulundular. ZGC Basın sitesinin yapılacağı her iki arsada inceleme yapıldı...




TOKİ'den gelen heyet Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri ve İmar Müdürlüğünde gerekli çalışma tetkikleri yaparak incelemelerde bulundular. Heyet daha sonra ZGC Basın sitesinin yapılacağı her iki arsada incelemede bulunarak gerekli çalışmalarını tamamladılar.  TOKİ  Projeler ve Planlar Daire Başkanlığı İnşaat Mühendisi Uzman Murat Gök Zonguldak'ta ki çalışmalarını tamamlayarak Zonguldak'tan ayrıldı. 


"ZGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM


 İnşaat Mühendisi Gök yaptığı açıklamada "ZGC Basın Sitesi için Zonguldak'a geldim. Zonguldak Belediyesinde ki gerekli hem su işleri ve imar müdürlüğü olmak üzere çalışmalarımızı tamamladık. 


Zonguldak Belediyesinin kanalizasyon ve su işleri ekibi ile her iki arsada yerinde keşif ve çalışmalarımızı bitirdik. Proje güzel bir proje. Yer ve mekan konuta elverişli. Manzara müthiş. Böyle bir çalışmaya imza attığı için ZGC yönetimini kutluyorum" dedi. TOKİ heyetine ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve ZGC Onur Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz eşlik etti. 


"KONUTLAR İÇİN İŞLEMLER TAMAMLANDI 


Başkan Akbıyık heyet incelemesinden sonra yaptığı açıklamada "ZGC Basın sitesi medya mensuplarına konut edindirme projesinin nihai sonuca varmasına çok az bir zaman kaldı. Tüm işlemler tamamlandı. Son olarak altyapı için kanalizasyon şu işleri ve imar incelemesi, yol güzergahlarının kontrolleri yapıldı. Sondaj çalışmaları daha önce tamamlanmıştı" dedi. Başkan Akbıyık, Zonguldaklı gazeteci meslektaşlarının eylül ayı içinde peşinatları olan ücreti hazırlamalarını hatırlatarak, herkese hayırlı olmasını temenni etti. 


Son An Gazetesi


Geri Dön