24 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.



TOKİ'nin merakla beklenen ikinci indirim kampanyası için başvuru heyecanı başladı. Yüzde 22 indirim fırsatının sunulduğu kampanya kapsamında başvurular 21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihleri arasında kabul edilecek.  TOKİ  indirim kampanyasında borcunun tamamını veya en az yüzde 25'ini peşin ödeyen vatandaşlar yüzde 22 indirim imkanından faydalanacak.

TOKİ 2. indirim kampanyası 2021 kapsamında borcunun tamamını kapatamayacak olanlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla yaptıkları ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

Vatandaşlar 21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihlerinden sonra gerçekleştirilecek olan borç kapatmalarında sunulan indirimden faydalanamayacak.

Kampanyaya katılım şartları neler?

TOKİ ikinci indirim kampanyası dahilinde satın alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının kampanyanın başladığı tarih itibariyle öncelikle borç kapatmanın gerçekleştirildiği aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyor.

TOKİ tarafından başlatılan yüzde 22 indirim kampanyasına katılım sağlayacakların ayrıca geriye dönük şekilde taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması da gerekli şartlar arasında.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ'den ev alan vatandaşların merakla beklediği TOKİ 2021 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı Haziran sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabiliyor. Taksit sayısı 12 ay ve bundan daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanamayacak.

TOKİ tarafından başlatılan indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanım hakkına da sahip olabilecek.

 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 soruda tüm detaylarıyla!

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön