25 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası için son 5 gün!

TOKİ indirim kampanyası için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor.

24 Nisan tarihinde başlayan indirim kampanyası için başvurular 18 Mayıs tarihinde sona eriyor.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan yüzde 20 indirim kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için banka kredisini 120 ay vade imkanı ile 0,99 faiz oranından kullanabileceklerini söyledi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasından satışları 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2016 sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabiliyor.

TOKİ indirim kampanyası kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyle TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.


Geri Dön