19 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası son başvuru tarihi!

TOKİ indirim kampanyası son başvuru tarihi!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası son başvuru tarihi ne zaman?



TOKİ tarafından her yıl borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak yapılan yüzde 20 indirim kampanyası için başvurular yarından itibaren alınmaya başlanacak.  TOKİ  indirim kampanyası için başvurular 18 Mayıs 2018 tarihine kadar alınacak. 

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecekler. Borcunun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Yüzde 20 indirim kampanyasından, satışları 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2016 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dâhil edilmedi. 

TOKİ, indirimden faydalanacaklara Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilme imkanı da sunuyor. Bu kapsamda TOKİ kampanyadan yararlanmak isteyenler için banka kredisini 50 bin liraya kadar 120 ay vade imkanı ile 0,99'a düşürdü. 
 


Geri Dön