25 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.



İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şile'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Şile projesi, Ağva Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 129 adeet konuta yer verilecek.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbullu ailelerin yüzünü güldüren  TOKİ  Şile projesinin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
İstanbul İli Şile İlçesi Ağva (Bucaklı) Mahallesi 129 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

TOKİ projelerine başvuru yapmak için hangi belgeler gerekiyor?

 
Başvuru sahipleri'nin
-Kimlik Fotokopisi,
-Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanımına göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”
-Engelli vatandaşlar, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği kimlik kartının fotokopisi ya da tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az yüzde 40 engelli olduğuna dair),
-Emekli vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadıysa emekli olduğunu gösteren belge ya dayazıyı, İbraz edecekler.

 

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön