25 / 04 / 2024

TOKİ, Kaş'ta hastane yaptıracak!

TOKİ, Kaş'ta hastane yaptıracak!

TOKİ Antalya'nın Kaş İlçesine 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak



İhale, 28 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yerli ve yabancı tüm isteklilerin katılabileceği ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 50 yataklı hastane inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren bin 80 günlük süreyi kapsayacak olan ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Diğer ihaleler ise şöyle:
Şırnak Merkez Akçay'a 3 adet 52 üniteli hizmet destek tesisi (İgpvy) hareket alanı iskan tesisi (HAİT), 1 adet ısı merkezi, Silopi 2. Etaba 260 adet Hait, 1 adet su deposu, sosyal tesis, trafo, nizamiye, ısı merkezi, 12 adet nöbet kulubesi inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için ihale açtı.   TOKİ  ayrıca Antalya'nın Kaş İlçesine 50 yataklı hastane inşaatı da yaptıracak. Şırnak merkez Akçay'a tünel kalıp sistemiyle 260 adet hait, konvansiyonel kalıp sistemiyle 3 adet 52 üniteli igpvy, 1'er adet su deposu, sosyal tesis, trafo, nizamiye, 2 adet ısı merkezi, 12 adet nöbetçi kulübesi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 8 Ekim 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

İHALE KOŞULLARI
Şırnak Merkez Akçay'a 3 adet 52 üniteli hizmet destek tesisi (İgpvy) hareket alanı iskan tesisi (HAİT), 1 adet ısı merkezi, Silopi 2. Etaba 260 adet Hait, 1 adet su deposu, trafo, nizamiye, ısı merkezi, 12 adet nöbet kulübesi inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ile Kaş'a 50 yataklı hastane inşaatı ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön