20 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ta konut fiyatları düştü!

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ta konut fiyatları düştü!

Kayseri Tomarza'da 2. Etap TOKİ Konutları'nın fiyatları ilçe halkı tarafından yüksek bulunmasının ardından Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık devreye girdi. Işık, fiyatların ciddi oranda düşürülmesini sağladı.



Kayseri Tomarza İlçesine yapılacak olan 2. Etap Toki Konutları fiyatlarını ilçe halkı tarafından yüksek bulunması sebebi ile Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ın devreye girerek fiyatların ciddi oranda düşmesine vesile oldu.


Tomarza Belediyesi, ilçe halkından gelen talepler doğrultusunda ilçeye 2. Etap Toki Konutlarının yapılması için 25.01.2017 tarihinde resmi başvuruları almaya başlamıştı. 2. Etap Toki Konutları fiyatlarını yüksek bulan ilçe halkı Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’a fiyatların çok yüksek olduğunu dile getirerek fiyatların düşürülmesini konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ın ciddi katkıları ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) görüşmeleri olumlu sonuç verdi.

             

Başkan Işık yapmış olduğu açıklamada; “Ben daima ilçe halkımın yanındayım. Onları istekleri benim için bir emirdir. İlçe halkım bana ev sahibi olmak istediklerini ama fiyatların çok yüksek olduğunu bu şartla ev sahibi olamayacaklarını dile getirerek benden kendilerine yardımcı olmamı istediler. Bunun üzerine hiç vakit kaybetmeden değerli Büyüğümüz Ak Parti MYK Üyemiz Sayın Yaşar Karayel ve Ak Parti Milletvekilimiz Sayın İsmail Emrah Karayel Beyefendi ile beraber Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile yapmış olduğumuz görüşmeler nihai sonuç verdi. Ben sizlerin huzurunda Ak Parti MYK Üyemiz Sayın Yaşar Karayel ve Ak Parti Milletvekilimiz Sayın İsmail Emrah Karayel Beyefendiye teşekkür etmek istiyorum. Yeni oluşan fiyat listesi ile herkes ev sahibi olacak. Son başvuru tarihi 10.03.2017’dir.


Kayseri Hakimiyet 2000


Geri Dön