29 / 03 / 2024

TOKİ Konya Hadim'de 147 konut inşa ediyor!

TOKİ Konya Hadim'de 147 konut inşa ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde inşa edilen 147 dairelik konutun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde 147 dairelik konut inşa ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hava şartları uygun olduğu için ara verilmeden çalışmalara devam edildiğini belirtti.

TOKİ Konya Hadim de 147 konut inşa ediyor!

TOKİ sosyal konutlarının ilçe için önemli bir yatırım olduğunu belirten Hadimioğlu, şunları söyledi:

"Hadim, bölgenin gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir ilçesi konumundadır. Bu sebeple konut ve dükkan ihtiyacı da sürekli artış göstermektedir. Belediyemiz bu sorunu ortadan kaldırmak için  TOKİ  ile işbirliği yaparak 167 dairelik 1. Etap konutlarını inşa ederek dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayalini gerçekleştirdi. Gelen talepler ve ihtiyaç doğrultusunda 147 dairelik 2. Etap TOKİ'nin yapımına başlandı ve inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesini temenni ediyorum."

 

Konya’da 35 metre yükseklikte mahsur kalan inşaat işçisi kurtarıldı!


Geri Dön