19 / 04 / 2024

TOKİ Konya Sarayönü 2.etapta sözleşme imzalama süresi uzatıldı!

TOKİ Konya Sarayönü 2.etapta sözleşme imzalama süresi uzatıldı!

Konya Sarayönü' nde inşa edilen 2. Etap TOKİ konutları ve Ladik Mahallesi TOKİ konutlarında, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamak için geciken hak sahipleri için süre uzatıldı.



Konya Sarayönü' nde inşa edilen 2. Etap  TOKİ  konutları ve Ladik Mahallesi TOKİ konutlarında, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamak için geciken hak sahipleri için süre uzatıldı. Peşinatın ilk taksitini yatırıp hak sahibi olarak kuraya giren fakat belirlenen tarihlerde, satış sözleşmesini imzalamayan ve peşinatın ikinci taksitini yatırmayan vatandaşlar 30 Nisan 2015 tarihine kadar Sarayönü Ziraat Bankası Şubesi'ne giderek sözleşmesini imzalayabilecek. 


Sarayönü'nde inşa edilen 2. Etap TOKİ konutlarında B tipi 2 + 1 konutlarda 12 hak sahibi sözleşmesini henüz imzalamazken, C tipi 3 + 1 daire alanların tamamı sözleşmelerini imzalayarak peşinatlarının ikinci taksitini yatırdı. Ladik Mahallesi'ndeki TOKİ'lerde ise C tipi 3 + 1 konutlarda 13 kişi, B tipi 2 + 1 konutlarda 7 kişi, toplam 20 kişi sözleşmesini henüz imzalamadı.  Sözleşmesini imzalamaktan vazgeçen ve belirlenen tarihler arasında sözleşmesini imzalamayan hak sahiplerine belli bir süre içerisinde, ödedikleri peşinatın ilk taksiti geri verilecek. 


Sarayönü Manşet


Geri Dön