19 / 04 / 2024

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi!

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap Emekli projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi ne zaman?



Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilen 403 konut kuralı olarak satılacak.


TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesinde başvurular  24 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar %12 peşinat bedeli için 180 ay vade, %20 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.


TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi!

TOKİ Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekimi noter huzurunda, Banka ve TOKİ yetkilileri denetiminde 02 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu  için tıklayın


Geri Dön