27 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir başvuru koşulları!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir başvuru koşulları!

Toplamda 34 tane dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Manisa Salihli Taytan'da yüzde 15 peşinde, kalan kısım için 120 ay vade uygulanıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir başvuru koşulları...



Alt gelir grubu kapsamında 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı  TOKİ  Manisa Salihli Taytan'da 245 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 daire tipleri bulunuyor. 


8 bin 836 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Manisa Salihli Taytan'da satılık ev fiyatları 73 bin 633 TL ile 91 bin 583 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


TOKİ Manisa Salihli Taytan'da konutların alanları 74,80 metrekare şeklinde dizayn edildi. Projede başvurular 16 Kasım ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. 


Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Salihli şubesinin kabul edeceği TOKİ Manisa Salihli Taytan'da yüzde 12 peşinatta 180 ay vade, yüzde 15 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru koşulları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Manisa İl sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Manisa ili nüfusuna kayıtlı olması,

3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bit konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç),

5- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

6- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)

7- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön