26 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 2+1 olarak tasarlanan daireler kura yöntemiyle satılıyor. Projede 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları...



TOKİ Malatya Beydağı'nda 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 20 peşinatta, kalan bedel 240 ay, yüzde 12 peşinatta ise kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. 


Peşinat olarak minimum 9 bin TL ödenen  TOKİ  Malatya Beydağı'nda 305 adet konutun alt gelir grubuna özel olarak kurayla satışa sunuluyor. Projede 75,57 metrekare ve 81,38 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


TOKİ Malatya Beydağı ev fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülüyor.


Son başvuru günü 13 Kasım 2015 olarak belirlenen projede başvuru bedeli olarak bin TL alınıyor. Projenin kura çekilişi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Malatya il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

3- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

4- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması

ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

5- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç

6- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

7- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-? olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-? olması gerekmektedir.)

8- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir


Alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön