26 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

79 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki başvrular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve  TOKİ  stokunda bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Malatya ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki konutların başvuruları,  28 Kasım – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.TOKİ Malatya Beydağı  projesindeki dairelerin tamamı 2+1 olarak tasarlandı. 


TOKİ Malatya Beydağı'ndaki dairelerin fiyatları 75 bin 102 TL ile 98 bin 714 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön