25 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler!

Toplamda 305 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı'nda 250 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler...



TOKİ Malatya Beydağı'nda daireler 2+1 olarak tasarlandı. 9 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL isteniyor. 


Malatya Beydağı  TOKİ  Konutları fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiyor. Projede 75,57 metrekare ve 81,38 metrekare büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 


Aylık taksitlerin 250 TL'den başladığı TOKİ Malatya Beydağı'nda 305 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından yürütülecek. 


TOKİ Malatya Beydağı'nda yüzde 12 peşinde, kalan bedel 180 ay; yüzde 20 peşinde ise kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. Projede başvurular 13 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. . 


TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları için gereken belgeler!

- Nüfus Cüzdanı fotokopisini,

- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Belgeyi”

- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) “Belgeyi”

- Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belgeyi”

- Başvuru Formu ile birlikte eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.


Alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön