29 / 03 / 2024

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.



Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle  TOKİ  Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.


AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Karapınar Mahallesi’nde yaşayanlara müjdeyi verdi. Doğan: "TOKİ'nin 9 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirecek olduğu ihale kapsamında, Karapınar Mahallemize 24 derslikli Lise, 24 derslikli Orta Okul ve 750 kişilik cami ile alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacaktır. Proje kapsamında Karapınar Mahallemizin imkanları artarak mahallemizin sosyal anlamda gelişimi sağlanacaktır" dedi.


Doğan, TOKİ'nin yaptığı yatırımların Karapınar Mahallesi’ne can vereceğini söyleyerek: "2017 yılında devletimizin gerçekleştireceği yatırımlar sayesinde Karapınar mahallemiz yeni bir vizyona kavuşacaktır. Bizler halka hizmet etmeyi kendisine görev edinen bir partinin mensuplarıyız. Bu anlamda yapacağımız her çalışmada halkımızın ihtiyaçlarını gidermeyi ve sorunlarına çözüm bulmayı önemsiyoruz" şeklinde konuştu.




Geri Dön