23 / 04 / 2024

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.



TOKİ'den Trabzon Of'a 94 yeni dükkan geliyor

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen  Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihale tarihini de geçtiğimiz günlerde açıkladı. 

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş yeri yatırımlarını da sürdürüyor.

Yine TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgilerine göre, merakla beklenen Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihale tarihi de resmen açıklandı.

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete de yayımlandı!

Trabzonluların merakla beklediği Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi 19 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 
Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 94 Adet İşyeri ve 27 Adet Ofis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin inşaatına sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi gerçekleştirerek, başlanacak.

TOKİ'nin Kurban Bayramı müjdesi belli oldu! Kıyıda köşede 38 bin liranız varsa siz de 2+1  konut sahibi olabilirsiniz!

TOKİ 1 Eylül'de düğmeye basıyor! Milyonlarca dar gelirliye son dakika müjdesi! Bu illere tam 4.800 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul'da 185 konutu açık artırmayla satacak! Yüzde 50 peşinatla ödeme tarihi belli oldu

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!


Geri Dön