28 / 03 / 2024

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek olan 451 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, dün yapılan ihale kapsamında ayrıca 4 dükkân ve cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Projedeki konutların 84’ü 2 oda 1 salon, 341’i 3 oda 1 salon ve 40’ı 4 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Yerinde, hızlı ve gönüllülük esaslı kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiren TOKİ, dönüşüm alanlarında çevre düzenlemeleri ve donatı alanlarıyla sosyal ihtiyaçlara yanıt verip tüm nüfus profillerine dönük ihtiyaç ve beklentileri düşünerek yerleşim alanlarını yeniliyor.

TOKİ Rize Kentsel Dönüşüm Projesi'nde; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, geniş pencereler, ahşap görünümlü cephe kaplamaları uygulanacak.

Rize Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesiyle vatandaşlara dükkânları, meydanları, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunuluyor.

 

TOKİ'den 5 bin 497 ucuz konut geliyor!


Geri Dön