29 / 03 / 2024

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.



İstanbul'da bulunan Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret ederek,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştüler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "İnşallah 3. etap TOKİ konularımız hemen 2. etap TOKİ Havza Konaklarının karşısında ve birbirini tamamlayacak olan bir devam projesi olacak. Projeyle birlikte Ankara-Samsun Devlet Karayolu üzerinde bulunan ilçenin ana güzergah görüntüsünün tamamen değişecek. TOKİ'nin ilk defa ilçemizde uyguladığı farklı mimari özelliklere sahip konutların İkincisi tamamlandığında ilçemizin dış görüntüsü tamamen değişecek, karayolundan geçen insanlar ilçemizde mola verme ihtiyacı duyarak ilçemizi gezeceklerdir" dedi.


HAVZA HAK ETTİĞİNİ ALACAK 

Havza'yı hak ettiği konuma getirmek için büyük çabalar sarf ettiklerini belirten ikiz, "Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımlarla ilçemizi gelişmiş şehircilik anlayışı içerisinde daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirdik. Bu güzellikler ve gelişmeyi herkesin görmesini arzu ediyoruz. TOKİ'nin 2010 yılında gerçekleştirdiği Havza Konakları projesinin ikinci bölümü yolun hemen karşısında tamamlandığında ilçemiz modern bir kentin sahip olduğu bir güzelliğe sahip olacak. TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan ile yapmış olduğumuz görüşmeler oldukça olumlu geçti. İnşallah en kısa sürede 3. etap TOKİ Havza Konakları projemiz en kısa sürede hayata geçecek" dedi.


Gazete Gerçek


Geri Dön