25 / 04 / 2024

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap'ta satış işlemlerini T.C.Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor. Projede yer alan 90 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Aylık 298 TL taksitle ödeme yapılabilen  TOKİ  Yozgat Sarıkaya 2. Etap Evleri fiyatları 61 bin 73 TL ile 119 bin 322 TL arasında değişiyor. Proje 109,64 metrekarelik 3+1 konutlardan oluşuyor. 


Başvuru süreci 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek olan TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap'ta 120 veya 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede 7 bin 329 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. 

3- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

4- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net ¨3.200 olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla ¨3.200 olması gerekmektedir.)

5- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

6- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri ibraz edeceklerdir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön