24 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı Evleri fiyatları!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı Evleri fiyatları!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL ödeniyor.



Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan 255 konut açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Zonguldak Bakacakkadı Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor.


TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru bedeli; 2 oda 1 salon dairelerde 4 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 6 bin TL olarak belirlendi. Proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. 


Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Zonguldak Gökçebey şubesinin yürüteceği  TOKİ  Zonguldak Bakacakkadı konut başvuruları 11 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. 


TOKİ Zonguldak Bakacakkadı Evleri fiyatları!

Alanları 75 metrekare ve 110 metrekareden oluşan dairelerin bulunduğu TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor, 147 bin 750 TL'ye kadar ulaşıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön