19 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2016 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen  TOKİ  projesinde, yüklenici firma Çankaya Toplu Konut Hafriyat Ltd. Şti. çalışmalarını sürdürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin gayretli çalışmalarıyla ihalesi gerçekleştirilen projede 271 adet konut. 1 camii ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor. 


BAŞKAN SEMERCİ ÇALIŞMALARI YERİNDİ İNCELEDİ 


Çalışmaları yerinde inceleyen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Uzun süren girişimlerımız sonucunda ihalesi yapılan TOKİ projemizde çalışmaları yerinde mceleyerek bilgi aldık. Yüklenici firma Çankaya Toplu Konut firması çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temel kazısı tamamlanan bir binanın grobetonu atılarak, diğer binaların temel kazıları yapılıyor. Ayrıca kule vincin temeli de açıldı. Vincin kurulmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma bir sene gibi kısa bir sürede TOKİ binalarını tamamlayarak hak sahiplerine vermeyi planlıyor. Başvuru şartları ve müracaat tarihleri ileriki tarihlerde vatandaşlarımıza duyurulacak. İlçemizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hizmetlerimiz ve projelerimiz aralıksız devam edecek" dedi.



Zonguldak Pusula Gazetesi


Geri Dön