24 / 04 / 2024

TOKİ'den 35 ilde konut ve iş yeri satışı!

TOKİ'den 35 ilde konut ve iş yeri satışı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 35 şehirde 149 konut ve 21 kentte 111 iş yeri satışı için düğmeye bastı. Satışa sunulan taşınmazlar için 16-17 Haziran'da açık artırma yapılacak. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde konut satışı yapmaya devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 16 Haziran Çarşamba günü saat 11.00'de 149 konut için, 17 Haziran Perşembe günü saat 11.00'de ise 111 iş yeri için açık artırma yapılacak.

Müzayedeler  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. Taşınmazlar için teklif vermek isteyenler ise Emlak Yönetim'in web adresi üzerinden işlemi gerçekleştirebilir. 

TOKİ den 35 ilde konut ve iş yeri satışı!

Alıcılar Aksaray, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Uşak'ta satışa sunulan konutlara, yüzde 10,25 veya yüzde 50 peşinat ile 24, 60,120 ve 180 ay vadeyle ev sahibi olabilecek.  

Ek olarak Adana, Ankara, Amasya, Bilecik, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde satılan iş yerleri ise yüzde 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vadeyle satın alınabilecek. 

TOKİ den 35 ilde konut ve iş yeri satışı!

Açık artırmaya yönelik bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ aracılığıyla gerçekleşecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Taşınmaz satışları ile ilgili ayrıntılı bilgiye TOKİ ve Emlak Yönetim web adresleri üzerinden veya  "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilinecek. 

 

 

TOKİ'den faizsiz konut kredisi fırsatı! 


Geri Dön