19 / 03 / 2024

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ), borcunu erkenden peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasını bu yıl da sürdürüyor. Posta'da yer alan habere göre; 2020 için ilk kampanyayı Mayıs ayında yapan TOKİ, yoğun ilgi üzerine indirim kampanyasının ikincisini de bugün başlatıyor. Peşin ödemede yüzde 20 indirim sunulacak kampanyaya başvurular, 19 Kasım’a kadar devam edecek Başvurular, ilgili bankalar aracılığıyla yapılacak. 

Kimler yararlanıyor?

Kampanyadan peşin ödemeyle borcunu bitirenlerin yanı sıra borcunun dörtte birini kapatan da faydalanabilecek. Yani, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak koşuluyla yapılan peşin ödemelerde o yüzde 25’lik kısım için yüzde 20 indirim yapılacak. Kampanyadan faydalanabilmek için konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat ve Emlak Vergisi gibi herhangi bir borcunun olmaması gerekli. 

Kredi kullanma imkanı

Kampanyadan, satışları 2019 yılı Haziran ayının sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2019 Haziran sonu itibarıyla başlamış konut ve işyeri alıcıları yararlanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler ise indirim kampanyasından faydalanamayacak. Ayrıca kampanyadan faydalanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi alabilecek.

Kurasız projeler

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar sürecek. Taksitlerin başlangıcı 531 TL olurken, konut fiyatları da 159 bin TL'den başlıyor. Işte o liste:

TOKİ den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başladı!


Geri Dön