19 / 03 / 2024

TOKİ'den dev fırsat! 343 lira taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ'den dev fırsat! 343 lira taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ Türkiye'nin 32 ilinde 5 bin 439 konutu açık satış yöntemi ile satışa sundu. Aylık 343 lira taksitler ile konutlar başvuru önceliğine göre satılıyor...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 32 ilde 5 bin 439 konutu açık satışa çıkardı. Konut fiyatları projelere göre farklılık gösteriyor. Fiyatlar 80 bin TL'den, taksitler ise 343 TL'den başlıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Konutlar ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre satılacak. Vatandaşlar son başvuru tarihine kadar ilgili bankalara müracaat ederek konut sahibi olabilecek.

EV SAHİBİ OLMANIN KOŞULLARI

TOKİ konutlarına başvuru yapacak kişilerde hiç konut sahibi olmaması, daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olmaları şartı aranıyor. 

18 yaşını doldurması gerekiyor, konutların satışları niteliklerine ve bulunduğu illere göre yüzde 10, yüzde 20 ve yüzde 25 peşinat bedeli ile 120 ve 240 ay vade seçenekleri ile gerçekleştirilecek.

ÖNCELİK YATAY VE YÖRESEL MİMARİDE

TOKİ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla konut inşasında yatay ve yöresel mimariye yöneldi. TOKİ, inşa ettiği konutların yüzde 84'ünü 6 kat ve aşağısındaki binalar oluşturuyor. Ayrıca, farklı ekonomik gruptan insanların bir arada yaşamasına olanak sağlayan mahalle kültürünü dikkate alarak projeler üretiliyor.

 

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla ev fırsatı!

400 liradan az taksitli  TOKİ  evleri!

TOKİ'den 327 TL taksitle konut fırsatı!

TOKİ'den emeklilere ucuz konut fırsatı!
 


Geri Dön