26 / 04 / 2024

TOKİ'den dolandırıcılara karşı uyarı!

TOKİ'den dolandırıcılara karşı uyarı!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.



BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı. Turan, TOKİ'ye, kurumun dışında sadece bankalar aracılığıyla müracaat edilebileceğini, başka hiçbir yerden para yatırılamayacağını ve daire talep edilemeyeceğini vurguladı. 


TOKİ'nin yaptığı konutlarda emeklilere de kontenjan ayırmasının ardından, "Size kurada öncelikli alım sağlayacağız", "Derneğimize üye olmadan kuraya giremezsiniz", "Bize ön ödeme yaparsanız çekilişte sizin adınızın çıkmasını sağlarız" diyerek dolandırıcılık yapanlara karşı  TOKİ  Başkanı Ergün Turan yurttaşları uyardı. Turan, "TOKİ'ye, kurumun dışında sadece bankalar vesilesiyle müracaat alınıyor. Bizim yönlendirdiğimiz bankalar dışında bir müracaat yeri yoktur. Şahıs, kurum ve şirkete müracaat olamaz. Vatandaşlarımız, TOKİ adına kendilerine bir şey söylendiğinde idareye mail yoluyla ya da Başbakanlık iletişim Merkezi'ne şikayet etsinler. Biz takipçisi oluruz. TOKİ ve bankalar dışında hiçbir müracaat yeri gerçek değildir" dedi. 


Aydınlık Gazetesi


Geri Dön